maanantai 9. huhtikuuta 2012

Jojo leikkii jo Sutin kanssa

Jojolla on omat huonot puolensa, mutta pentujen kanssa se osaa olla hienosti! Eilen Suti alkoi hyökkäillä Jojon kimppuun. Yhden kerran otti sellaisen X-hypyn suoraan Jojon naamaan. Jojo oli vain hämmästynyt eikä pitänyt pahana ollenkaan. Pientä nahinaa oli pitkin iltaa ja aamulla meno jatkui. Tänä aamuna Suti jo vähän kokeili, josko Papukin kestäisi sen näykkimisyritykset. Ihan hyvin se tuntuu ne kestävänkin, jos pystyy poistumaan paikalta. Jos on ahdasta, se murisee pennulle. Suti onneksi ymmärtää nämä pienetkin murinat ihan oikein eli väistää.

Jos eilen aamulla sanoin, että Suti on yllättävän rauhallinen, se on ilmeisesti alkanut kotiutua, koska kyllä sen villejä piirteitäkin alkaa jo pikkuhiljaa huomata. Ei mitään mahdotonta vielä, mutta kyllä siellä sisällä taitaa pieni riiviö lymyillä ;) Olen onneksi tainnut saada sen vielä väsytettyä rasia- ja vessapaperirullaleikeillä ja onhan tuo luiden järsiminenkin todella väsyttävää.

Tänään Suti sai lohta. Maha on kestänyt uudet ruuat hyvin ja kaikki on maistunut hienosti! Hirvenkylkiluun kimpussa kului illallakin tovi. Kun menin lähempää katsomaan, onko se saanut sille mitään tehtyä, häntä alkoi heilua vimmatusti ja Suti näytti olevan hirveän onnellinen, kun sai pakertaa luun kimpussa. Sai kaluttua pienillä hampaillaan lihat hyvin luiden ympäriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti