perjantai 6. huhtikuuta 2012

Uusi perheenjäsen

Tänään meille on muuttanut uusi perheenjäsen: Black Drop Wachsam eli Suti, 7,5vkoa.
Suti on pennusta asti tuntemani ja kovasti tykkäämäni Moonan urospentu. Kasvattaja on myös se, jolta olen pentua toivonut jo monta vuotta. Sutilla on upea karva ja reipas luonne. Se vaikuttaa hyvin kontaktihakuiselta pikkumieheltä! Tuntee jo nimensäkin kasvattajien ansiosta! Myös laumaansopeutuminen näyttäisi sujuvan kivuttomasti.
Lähdettyämme Ruutanasta kotimatkalle Suti oli levoton isolle tielle asti, mutta rauhoittui kun ajo muuttui tasaisemmaksi ja nukahti. Pysähdyimme Himoksella Petrin serkun mökillä, jossa Suti pääsi pissalle. Minulla oli mukana kypsää kanaa, jota aloimme syöttää Petrin kanssa sille. Kutsuimme luo ja annoimme makupaloja. Sisällä se alkoi taistella rasian kanssa ja teki töitä niin kauan kunnes sai rasian auki :) Kun jatkoimme automatkaa, se nukkui koko matkan. Kotipihassa teki vielä pissat ulos.
Jojo ja Papu hämmästelevät ja ihmettelevät pentua, mutta yhteiselo ainakin toistaiseksi on ollut vallan sopuisaa. Suti hakeutuu lähelle ja seuraa Samun leikkejä kiinnostuneena.
Ilta on mennyt vielä rauhallisesti. On ollut pennullekin sen verran raskas päivä, että uni tulee tunnin välein.
Mutta se on pakko sanoa, että on se kyllä ihana ja söpö! Olemme jo täysin rakastuneita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti