torstai 17. toukokuuta 2012

Toko Orivesi 17.5.

Jeps, tulipahan käytyä ;) Kokemusta saatiin taas, oli mukava ulkoilupäivä ja tavattiin tuttuja, joten siinä mielessä hieno reissu! Jyväskylässä aurinko on paistanut koko päivän, Orivedellä alkoi ilmeisesti pian lähtömme jälkeen sataa, mutta meidän ollessa kehässä ilma oli hyvä: aurinko ei paistanut, muttei vielä satanutkaan. Tuuli oli aika kova.

Suti pääsi leikkimään 4kk ikäisen käppänätytön, Ilonan kanssa. Mukavaa oli :) Petri ja Samu olivat myös mukana, joten  heillekin tuli aika pitkä ulkoilupäivä, kun kehät olivat jonkin verran myöhässä ja muutenkin kaikki tuntui tapahtuvan vähän hitaalla...

Suti myös ihastui froteiseen leluun, jonka kaivoin reenirepusta esiin. Sitä se kantoi ylpeänä suussaan kentän laidalla. Yritti myös haukkua se suussaan. Oli hyvä äänenvaimennin :D Ja juodakin piti yrittää se suussa!

Ennen kotiinlähtöä poikettiin vielä pikaisesti kasvattajan pihassa. Jojo yllätti meidät kiinnostumalla juuri ensimmäiset juoksunsa aloittaneen Fridan tuoksuista "sillä mielellä". Se ei ole koskaan kastrointinsa jälkeen ollut kiinnostunut yhdestäkään nartusta :/ Mutta sattuuhan noita. Oli ilmeisesti niin ihana tuoksu :)

Mutta siihen kokeeseen. Tuomarina toimi Tuire Marjamäki.

Paikalla makuu 8 - 24
Seuraaminen 7 - 14
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 - 0
Luoksetulo 5 - 15
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 - 14
Nouto 5 - 10
Kaukot 0 - 0
Hyppy 7 - 14
Kokonaisvaikutus 8 - 8
yht. 99

Paikkamakuu hienosti, mutta perusasentoon käskiessäni olin liian riehakas ja Papu pomppas pystyyn seisomaan eikä istumaan. Siitä putosi kaksi pistettä. Seuraamiskaavio oli TOOOOSIII pitkä :( Ei ihme, että alkoi puuduttaa. Tämä tuomari ei myöskään tykännyt väljyydestä välillämme, vaikka kehui kontaktia... Harmi, kun tuo maahanmeno meni nollille... Jäi istumaan.

Luoksetulo taas läpijuoksuna, vaikka harjoituksessa vielä ennen kehään menoa toimi... Seisomisen virheitä en muista, koska se kuitenkin jäi seisomaan.

Lähti noutamaan toisella käskyllä (eli nyt kyllä malttoi odottaa eikä karannut!! :) ). Otti kapulan, mutta joku käveli toimitsijakopille samaan aikaan, joten se jäi ihmettelemään sitä (=seisoi kapula suussa ja katsoi). Hetken odottelun jälkeen annoin uuden tuo-käskyn ja toi hyvin ja luovutti hienosti.

Kaukot taas nollille, kun ei nouse vaikka mikä olisi!! :(

Hyppy oli minun mielestä erinomainen, mutta jostain tuomari vaan pudotti siitäkin 3 pistettä...

Kyllähän tämä touhu välillä tuntuu pään hakkaamiselta seinään, mutta mitä sitten?! Papun kanssa ei koskaan tarvitse pelätä sitä, että se käyttäytyisi huonosti tai olisi kuriton, joten sen kanssa on kiva harrastaa, vaikkei me huippuhyviä ollakaan. Siitä saan syyttää vain itseäni, kun olen reenannut niin huonosti ja liian vähän. Meillä oli tosi mukava reissu koko perheen kanssa. Sehän se elämässä on kuitenkin tärkeintä: oma perhe, johon meillä kuuluu myös koirat.

ps. Tätä kirjoittaessani alkoi täälläkin sataa... Tekee hyvää luonnolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti