tiistai 29. toukokuuta 2012

Toko Muurame 29.5.

Papun kanssa käytiin taas vähän kokeilemassa. Hyvä fiilis, vaikkei taas pisteillä juhlitakaan. Nyt olin Papun kanssa kahdestaan. Yritin muistaa katsoa seuraamisessa eteenpäin enkä ihan eteeni maahan. Mielestäni onnistuin siinä. Pidin Papua autossa mahdollisimman paljon, ettei se väsyisi.

Paikka makuu meni heti alkuun pieleen, kun Papu ei meinannut mennä maahan liikkeen alussa. Muuten pysyi levollisesti ja hyvin. Olisi pitänyt viritellä sitä maahanmenolla ennen kehään menoa, mutta taisin unohtaa kokonaan!!

Papu teki liikkeet ennen kehään menoa jälleen hienosti. Meidän virittelyvaihe jäi lyhyeksi, kun edellinen koirakko keskeytti kahden liikkeen jälkeen. Mutta Papu oli hyvässä vireessä kyllä.

Seuraaminen ihan ok, joskin tuomari olisi toivonut vähän parempaa ja tiiviimpää ja parempaa perusasentoa. Jouduin myös kerran antamaan ylimääräisen käskyn, koska Papu luuli ilmeisesti, että teimme liikkeestä seisomista...

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä olisi voinut olla tuomarin mielestä nopeampi, mutta se kuitenkin teki sen, joten olen tyytyväinen. Luoksetulo läpijuoksuna. Pelasin pisteitä, joten en antanut enää uutta käskyä kun ei pysähtynyt ekalla. Seisomisessa olisi valmisteleva osuus voinut olla tuomarin mielestä parempi (muistaakseni se oli tämä eikä liikkeestä maahanmeno, no, jompi kumpi kuitenkin).

Noutamaan lähti vasta toisella käskyllä, mutta haki kuitenkin, joskin tuomarin makuun liian hitaalla temmolla. Se kylläkin meni ja tuli samalla vauhdilla, joten... Hienoa, ettei karannut!

Kaukot ovat meidän tämän hetken kirous, vaikka harjoitellaan joka päivä ja palkkaan paljon. Ja Papu osaa ne hienosti!! Nyt se kuitenkin nousi ekalla käskyllä ja meni maahan ekalla, joten siitä olen enemmän kuin onnellinen!! :) Toiset vaihdot eivät tosin sitten enää onnistuneet.

Estehyppy oli  taas papumainen eli hyppy ihan esteen taakse istumaan ja siitä pomppu takaisin. Kympin suoritus. Tuomarikin nauroi, miten voi hypätä noin hyvin vauhdittomasti. Vanha agilitykoira ;)

Tuomari kehui rauhallista ohjaamistani ja tottelevaista koiraani :) Pisteet eivät riitä palkinnoille, mutta meillä oli monta onnistumista kokeessa. Nyt valmistaudutaan henkisesti tokon SM-kisoihin, joissa edustamme Ylökkiä. Kunnia-asia!

Muurame 29.5.12, tuom. Salme Mujunen
Paikalla makuu 0 - 0
Seuraaminen taluttimetta 7½ - 15
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7½ - 15
Luoksetulo 5 - 15
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 - 18
Noutaminen 7 - 14
Kauko-ohjaus 5 -15
Estehyppy 10 - 20
Kokonaisvaikutus 8½ - 8½
yht. 120,5  III palkinto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti