sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Viimeiset hallitokoilut

Jäljestämisen jälkeen kiirehdimme Meirän hallille arkitottikseen. Tämä olikin sitten viimeinen kerta. Olen tosi tyytyväinen koirakoiden edistymiseen. Toivottavasti hekin kokivat saaneensa kurssilta jotain irti.

Papun kanssa tokoilimme kurssin jälkeen. Kävimme jälleen kaikki AVO:n liikkeet läpi, paitsi hypyn, koska este oli jo viety pois hallilta. Olen aivan ihmeissäni siitä, miten innoissaan Papu nykyään suorittaa liikkeitä. Olen siis osannut tehdä sen kanssa jotain oikein! Mitähän se on mahtanut olla? ;)

Luoksetulon pysäytykset onnistuivat myös, vaikka olin noin 27 askeleen päässä! En enää heitä makupalaa sille joka kerta heti, kun on pysähtynyt vaan palkkaan vasta perusasennossa. Päästän sen myös välillä namikipolle, kun on tehnyt oikein hyvin.

Jäävät liikkeet onnistuvat nykyään hyvin.

Kaukoissa kävin ensin palkkaamassa joka asennonvaihdon jälkeen, mutta tein myös yhden sarjan ilman välipalkkoja.

Noudon Papu suoritti innokkaasti ja laukkasi välillä myös paluumatkalla. Kerran se jäi istumaan vinoon perusasentoon, joten otin pari askelta taaksepäin ja se tuli ilman eri käskyä perässä perusasentoon. Jouduimme tekemään näin muutaman kerran ennenkuin se malttoi mennä oikeaan ja hyvään perusasentoon. Kun onnistui, palkkasin ja otimme liikkeen vielä kerran. Nyt onnistui kuten pitää.

Ilmoittauduin Ylökkin möllitokoon, joka on viikon päästä. Hyvä kenraaliharjoitus ennen toukokuun virallisia kokeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti