perjantai 28. toukokuuta 2010

Sairasloma jatkuu

Olen toistaiseksi sairaslomalla. Odottelen ortopedille pääsyä ja siten joko magneettikuviin tai suoraan tähystykseen pääsyä. Olin yhden päivän töissä viime viikolla, mutta kolmen tunnin jälkeen päivä oli ihan tuskaa, koska toinenkin jalka alkoi kipeytyä. Tuon työpäivän jälkeen polveni on ollut joka päivä kipeä. Googletin kierukkavaurioista tietoa ja oireeni sopisivat täydellisesti tuohon vikaan :(

Samu on tietysti ollut kanssani kotona ja meillä on ollut tosi mukavaa. Samu kertoo joka päivä monta kertaa rakastavansa minua! Hänestä on tullut ihan äidinpoika nyt kun olemme niin paljon yhdessä, kun minullakaan ei ole ollut juurikaan koiramenoja viime aikoina. Oli muuten hyvä, etten ottanutkaan kesäksi agilityryhmäpaikkaa, kun en olisi tämän polven takia pystynyt osallistumaan mahdollisesti koko kesänä reeneihin.

Laitoin koirille Expotit niskaan lauantaina. Sunnuntaina lenkillä koirat kastuivat ihan läpimäriksi, mikä todennäköisesti on heikentänyt liuoksen tehoa :( Hoito täytyy uusia neljän viikon välein.

Olemme käyneet katsomassa viikon sisällä kuutta taloa. Kunpa pian löytyisi mieluinen...

Jojo käyttäytyy remmilenkeillä 95-prosenttisesti hyvin! Olen itse rentoutunut ohitustilanteissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti