keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Heinäkuun äksönit

Käytiin Sutin kanssa agilitymöllikisoissa Vihtavuoressa. Tärkeää kisakokemusta ja vähän matkaa lisää yhteisiä agilitykilometrejä. Yksi hieno juttu oli nähdä Arjaa, Moonaa, Wilmaa ja Oilia.

Suti ja Wilma

Suti, Moona-mamma, Oili-täti ja Wilma-sisko ;)

Sain vihdoinkin laitettua pokaalit ja ruusukkeet esille uudessa kodissa. Aika paljon on tullut Papun kanssa kerättyä pokaaleja ynnä muita, vaikka eihän tämä ole mitään verrattuna monen muun palkintoihin. Muistan melkein jokaisen tilanteen, josta ne on saatu ja jokainen on muistona tärkeä. Sutillekin on kerääntynyt jo joitakin pokaaleja ja ruusukkeita. Tarkoitus on hankkia sen ruusukkeita varten oma korkkitaulu.
Sutin silmät on nyt virallisesti tutkittu terveiksi. Eläinlääkärin mielestä ne olivat harvinaisen kauniin väriset kaikkine sateenkaaren väreineen. Hän otti kuviakin niistä opetustarkoitukseen. Kasvattajat suunnittelevat Sutille jalostuskäyttöä ensi talvena. Että jos samat suunnitelmat kiinnostavat, kasvattajiin (kennel Black Drop) voi ottaa yhteyttä. Sutilla on loistava, karkea ja musta karva ja upea, itsevarma ja helppo luonne. Se on älykäs, nopea oppimaan ja sillä on lahjoja agilityyn. Se on kaikkea sitä, mitä hyvältä harrastuskoiralta olen toivonut.

Kävimme Sutin kanssa viime viikolla myös kasvattajien luona trimmissä. Juha teki jälleen hienoa jälkeä. Kyllä nyt kehtaa lähteä ihmisten ilmoille täältä perämettästä ;) Mukavaa oli nähdä Reino-pentua ja muita koiria. Virallinen edustuskuva julkaistaan myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti