tiistai 19. kesäkuuta 2012

Rabies - kohti suuria seikkailuja

Vihdoin kaikki rokotukset on otettu ja voimme alkaa kunnolla suunnitella aktiivista harrastuskoiran elämää. Harmittaa, kun agilityn SM-kisojen turistikoirailukin jäi Sutilta sitten väliin, kun rokotukset eivät olleet vielä voimassa. Olisi ollut mukava esitellä poikaa oululaisille ja mahdollisesti muillekin tutuille, joita ei kylläkään nähty. Toisaalta keli oli niin kuuma, että ehkä näin oli kaikin puolin parempi.

Sunnuntaiaamuna kävimme tapaamassa Laukaassa Arjaa, Moona-mammaa, Oili-tätiä ja Wilma-siskoa. Mukava oli nähdä! Suti muistuttaa tosi paljon Moonaa korvineen :D Aika hyvin korkeudessa näyttäisi menevän samaa tahtia Wilman kanssa, joka oli juuri mitattu 30cm:ksi. Sitä arvelen kooksi siksikin, että on Jojon kanssa aikalailla samankokoinen. Kasvattaja meinasi, että vielä saattaa tulla 4-5cm lisää. Toivottavasti ei enempää tai jos tulee, tulee sitten reilusti yli 35cm! (Agilitya vaan tässä vähän mietin... ;) )

Maanantaiaamuna kävimme ottamassa rabies-rokotuksen. Illalla Suti alkoi ripuloida ja jatkoi sitä koko yön. Tänään päivällä oli tullut vain yksi isompi, onneksi sanomalehdelle, ja pari pientä lattialle. Kotiin tultuani vein sen ulos ja se kakkasi ihan hyvän kakan. Ilta mennyt paremmin, joskin joka kerta ulkona käydessämme on kakannut löysempää. Annoin illalla ja tänä aamuna piimän seassa maitohappobakteereja. Taidan jättää iltaruuan antamatta, että maha saa rauhoittua. Voisiko ripulointi johtua rokotteesta?

Papu sai samalla 4-rokotteen. Se oli ihan kunnossa.

Suti meni klinikan tiloihin tosi reippaasti ja iloisesti. Se odotti innokkaasti eläinlääkäriä tulevaksi ja kuunteli tämän ääntä takahuoneesta. Mukava oli tavata myös kasvattajan siskon tytär, joka oli klinikalla töissä. Juteltiin vähän niitä näitä - tai siis minä taisin puhua vain Sutista :P Mutta minkäs sille mahtaa, kun olen siitä niin innoissani, että haluan kaikille kuuluttaa sen erinomaisuutta! Sori vaan kaikille.

Ilmeisesti tätä blogia käy väki lukemassa, joten ilmoitanpa seuraavaa: Olen jo katsellut ensi vuoden näyttelyitä!! Ensi vuoden aikana olisi 9 näyttelyä siedettävän välimatkan päässä. Katsotaan, miten monessa sitten lopulta tullaan pyörähtämään. Tuulalta sain hyvät neuvot näyttelyseisonnan opetteluun, joka meinataankin aloittaa tuota pikaa.

Muutto alkaa häämöttää. Ensi viikolla aletaan kantaa tavaraa sisään urakalla. Nyt jo toki viety jotain. Ensi viikon perjantaihin mennessä pitäisi olla vanha kämppä tyhjä. Pesuhuoneremontti on edelleen kesken, mutta valmistunee aikataulussa. Keittiö on vielä kesken, mutta se saataneen valmiiksi viimeistään muuton jälkeen. Lattiat ovat nyt valmiit.

Varasin kirpputoripöydän ensi viikoksi, jotta pääsen eroon kaikesta turhasta. Aion luopua Samun pieneksi käyneistä vaatteistakin taas, vaikka välillä ehdin jo ajatella, että niille voisi joskus olla vielä meillä käyttöä. Jos tarvetta tulee, pitää sitten ostaa kirpparilta uudet tilalle! Ei jaksa säilöä kaikkia nurkkia täynnä pieniä vaatteita! Vauva-ajan tavaroista ja -vaatteistahan luovuin jo viime muuton yhteydessä.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea piiitttkiiiäää tekstejäsi.
    Muistin yksi kaksi sun blogin.

    Sutin korvaa TEIPPIIN jos meinaa näyttelyitä kiertää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Ne korvat on kyllä mainiot: Kyllä ne ihan nätisti asettuukin, joskin suurimmaksi osaksi ovat tuollaiset töröttimet sivuilla :D Sopii hyvin luonteeseen! Katsokaa pentutapaamisessa, onko tarvetta lähteä teippaamaan. Minä en osaa!

      Poista