sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kohti TK2:sta?

Tärkeitä pointteja koulutustunnuksen saavuttamiseksi:
1. Ilmoittaudu kokeeseen. Check.
2. Harjoittele. Check.
3. Mene kokeeseen ja tee parhaasi. Pidä hauskaa, mutta keskity.

Olen siis ottanut tämän kevään tavoitteeksi saada Papulle TK2:n. Sen jälkeen se saa siirtyä tavoitteellisesta harjoittelusta eläkkeelle. Sen jälkeen voimme harjoitella ihan vain kaikkea, mitä halutaan ja MITEN halutaan, kun ei tarvitse tehdä liikkeitä niin kirjaimellisesti.

Niinpä sain aikaiseksi ilmoittaa meidät kahteen kokeeseen jo tässä kuussa. Huhtikuullekin olisi jo yksi, mutta ilmoittautumismaksun kanssa on ollut epäselvyyksiä, joten en ole varma olemmeko mukana vai ei. Keväällä on tulossa tosi monia kokeita aina Kuopiosta Ylöjärvelle (joka on meidän toimintasäde tällä hetkellä), joten eiköhän ne vaadittavat ykköset jostain vielä saada kasaan.

Papu on ollut jälleen innokas oppilas. Nyt näyttäisi siltä, että luoksetulon pysäytys on alkanut sujua. Jäävät liikkeet näyttäisivät onnistuvan. Seuraaminen on reipasta. Hyppy kulkee. Paikalla makuuta olemme harjoitelleet vaikeissa olosuhteissa ja häiriöissä. Toivottavasti sillä saan vähän varmuutta liikkeeseen. Kaukot palautuvat pikkuhiljaa mieleen. Lähinnä vaikeuksia tuottaa ensimmäinen istumaan nousu - nyt se ongelma on siis meilläkin :/ No, pitää palkata loppuun asti kaikista vaihdoista. Ja nouto... Minkähän takia siitä on nyt tullut vähän vaikeaa? Pääsen torstaina hallille, pitää testata miten tekee liikkeen siellä. Kotona on takunnut.

Eli reippain mielin kohti koetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti