maanantai 28. helmikuuta 2011

Papu muistaa vielä!

Kävin eilen yksin Doggiella reenailemassa. Otin lähinnä tokoa, kun pääsin pitkästä aikaa sisätiloihin enkä jaksanut yksin kantaa isompia esteitä. Toisekseen Doggien tilat ovat mielestäni paremmat tokoa kuin agilitya varten, vaikkakin tokoonkin liian lyhyt, kun ei pysty ottamaan esim. täysimittaista luoksetuloa. Mutta pääasia, että pääsee edes jotain tekemään.

Kävin Papun kanssa kaikki liikkeet läpi ja sehän muistaa vieläkin kaiken! Antoi kyllä uskoa, että voisi sitä ehkä vielä oikein kokeisiinkin kömpiä.

Seuraamista piti vähän muistutella, eli palkkasin, kun tuli hyvin. Alkuun käännökset oikeaan meinasivat olla liian väljät, mutta paranivat parilla harjoituksella. Osaa hienosti edelleen askeleen taakse päin :) Tekee sen ihanan innoissaan :D

Paikalla makuuta otin sillä tavalla, että pistin Papun maahan ja Jojon sen viereen. Arvasin, että Jojo ei kauan paikallaan kestä, koska sen kanssa tätä ei ole kunnolla harjoiteltu, joten tässäpä olisi kunnon häiriötä Papulle. Menin estekoppiin piiloon ja kurkin oven raosta. Molemmat olivat tosi skarppeja. Jojo lähti liikkeelle laskettuani 10-20:een. Se otti pari askelta. Odotti. Istui. Meni maahan vähän ennen kuin olin laskenut 60:een. Koko tämän ajan Papu makasi hienosti paikallaan, vaikka selvästi mietti moneen kertaan, että "Mitä? Saako noinkin tehdä?".

Jäävät liikkeet molemmat täydellisesti, siis meille täydellisesti voi olla muille jotain ihan muuta ;)

Ensimmäiseen noutoon karkasi - kuten niin usein... Toisella kertaa annoin Oota-käskyn ennen "Valmista" ja heittoa. Tämän jälkeen kaksi noutoa onnistui hienosti. Tosin laukkaa kapulalle ja ravaa takaisin, mutta meitä sellainen ei haittaa. Minun pitää tosissaan harjoitella kapulan heittoa. Olen siinä kyllä ihan surkea. Välillä sinkoaa miten sattuu ja välillä menee vähän paremmin. Yleensä tietysti, kun kokeessa jännittää muutenkin, siellä se sitten sinkoutuu kolme metriä kohti kattoa ja kolahtaa metrin päähän meistä.

Kaksi luoksetulon pysäytystä, jotka molemmat onnistuivat erinomaisesti, joten en alkanut tahkota enempää. Tosin matkaa oli vain noin 15 askelta...

Hyppy pitkästä aikaa. Niin pitkästä, etten meinannut muistaa, miten AVO:n hyppy menee :/ Annoin hyppy-käskyn ja Papu hyppäsi reippaasti. Annoin Oota-käskyn ja Papu kääntyi ja istui. Sitten tuli muistikatkos, että pitääkös minun kävellä toiselle puolelle vai mitä piti tehdä. Lopulta muisti palasi ja kutsuin Papun rinnalle ja sehän tuli varsin mallikkaasti. Eli Papu muisti, että pitää istua hypyn jälkeen! Sitten pari sellaista hyppyä, jossa Papu ajautui hypyn vierelle. Pitää ihan tosissaan miettiä, miten olemme noissa tilanteissa sijoittuneet esteen eteen, kun tuolla tavalla sijoittuu sitten esteen taakse. Pari onnistumista ja lopetin siihen.

Kaukot menivät hyvin. Kävin palkkaamassa ensimmäisen istumaan nousun vahvistaakseni edelleen ripeyttä. En ottanut seisomista, vaikka kotona sitä kovasti ollaan harjoiteltukin.

Eli Papu osaa vieläkin! Täytyy alkaa katsella kokeita sillä silmällä.

Jojon kanssa otin lähinnä temppuja ja kolmen hypyn sarjaa. Vähän kieputusta ja takaa kiertoja.

1 kommentti:

  1. Heippa pitkästä aikaa. Mukava lueskella kuulumisianne vaikka vähän hävettää kun en ole pitkään aikaan ehtinyt tänne. Kiva kuulla että olette löytäneet uusia treenikavereita :)

    oikein paljon terveisiä täältä "kotikonnuilta"!

    t.katja ja ronja
    http://ronjaleo.vuodatus.net/

    p.s. verkkokauppakin on auki Tassuparissa :)

    VastaaPoista