tiistai 22. helmikuuta 2011

Me liidellään taas :)

Olemme aktivoituneet: kävimme vähän agiliitelemässä viime sunnuntaina. Meillä on uudet kaverit, joiden kanssa varattiin Doggien halli tunniksi. Niina on työkaverini ja hänellä on 7-vuotias suursnautserinarttu Chili, joka on harrastanut agilitya vuoden verran. Tarkoitus on ottaa vuoro jatkossa joka sunnuntai.

Tila on aika pieni eikä mitään suurempaa rataa pysty rakentamaan, mutta meille tärkeintä olikin päästä vain vähän höntsäilemään. Ja kyllä meillä olikin hauskaa!! Papukin oli ihan intoa piukassa ja kirmaili paremmin ja lujempaa kuin koskaan aikaisemmin. Laskin parin hypyn rimat ihan maahan, kun se hakeutui niillekin jatkuvasti. Kepeille ja putkeen irtosi loistavasti :) Jojo oli oma riemukas itsensä ja teki tosi mielellään sekin kaiken mitä pyysin. Eikä kumpaakaan haitannut, vaikka Chili olikin radan reunalla.

Kävimme viikkoa aiemmin remmilenkillä yhdessä ja ensin Jojo ja Papu haukkuivat Chilille, mutta lopettivat yllättävän nopeasti. Sen jälkeen Jojo kulki ihan Chilin rinnalla ja Chili välillä nuuhkaisi sen korvaa :D

Ihana saada uusia ystäviä ja päästä taas touhuamaan jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti