perjantai 3. syyskuuta 2010

Jyskänvuoren valloittajat

Olemme keskiviikosta lähtien olleet virallisesti jyväskyläläisiä. Saimme asunnon avaimet jo viime perjantaina, jolloin pääsimme tuomaan ensimmäisen kuorman. Siitä asti olemme nukkuneet täällä. Lauantaina haimme Tampereelta astianpesukoneen ja Ikeasta kalusteita ja niin paljon kamaa Nokialta kuin mukaan mahtui. Sunnuntaina vietimme "lepopäivää" ajamisesta, mutta purkamista ja huonekalujen kasaamista oli ihan riittävästi. Maanantaina vein koirat eläinlääkäriin ja sen jälkeen täytimme molemmat autot tupaten täyteen tavaraa, siivosimme vanhan kämpän ja kävimme luovuttamassa avaimet. Kyllä oli homma! Petri jo totesi, että ensi kerralla tilataan siivouspalvelu tekemään loppusiivous.

Täällä on ihanaa! Keittiön ja olohuoneen ikkunoista (ja parvekkeelta) on mahtavat näkymät järvelle. Pääsen koirien kanssa Jyskänvuorelle metsälenkille joka päivä niin monta kertaa kuin haluan. Naapurissa asuu vanhoja kääpiövillakoiranarttuja, joten Jojolta (ja minulta) on loppunut stressaaminen. Myös kaikki metsässä tapaamamme koirat ovat olleet kivoja. Jojo on myös tullut tottelevaisesti luokseni kutsuessani! Meillä on astianpesukone, joka on ihana ;) Asumme kadun viimeisessä talossa toiseksi viimeisessä asunnossa, joten pihatie on rauhallinen, koska läpiajoa ei ole ja parkkipaikat ovat muualla, joten se on Samulle aika turvallinen. Leikkikenttä on myös ihan meidän talon edessä, joten sinnekin on lyhyt matka.

Ainoa harmistuksen aihe ovat olleet punkit, joita täällä järvenrantamaastossa on ihan hillittömän paljon! Laitoin koirille Expotit maanantai-iltana, mutta siitä huolimatta molemmilta on löytynyt päivittäin yksittäisiä punkkeja. Mitenköhän paljon niitä olisi, jos karkotetta ei olisi laitettu?

Ilmoittauduin myös työttömäksi. Olen laittanut hakemuksia vaikka minkälaisiin hommiin, joten enköhän sitä jotain työtä vielä saa. Ensi viikolla menen yhteen haastatteluun, johon uskoisin pääseväni. Onpahan sitten ainakin jotain. Samun hoitopaikan hankkiminen onkin sitten toinen ongelma... Onneksi Petrilläkin on ollut töitä hyvin, joten on hänelläkin lähtenyt tuo yrittäjyys sujumaan :)

3 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Meillä taitaa olla käyntiä Jyppykylässä vielä tänä vuonna, toivottavasti tavataan!

    VastaaPoista
  2. Jopas teillä on ollut sattumia ja tapahtumia! En olekaan pitkään aikaan käynyt lukemassa ja heti asutaan jo toisella paikkakunnalla!:) Onnea uuteen kotiin! Ollaan tulossa Armin kanssa tokokokeeseen (jos päästiin mukaan) 26.9. Jyväskylään. Jos ehdit, tuu katteleen. Vaikka meidän suorituksessa ei välttämättä ihan hirveästi katselemista ole... Tai sitten senkin edestä!:)t.Maija

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille :) Minulle sitä aina sattuu ja tapahtuu, sellainen karhu minä olen (ote Ystävämme Karhuherra Paddigtonista).

    Ilman muuta tulen katsomaan toko-koetta! Tsemppiä viimeistelyreeneihin! Kyllä teillä hyvin menee, Armi on taitava tyttö!

    Juuri lauantaina kävin katsomassa Jatin agilitykisoja, joissa Arja kiisi Moonan ja Oilin kanssa. Varmaan tulen katsastamaan tuttuja myös JKL KV-näyttelyynkin. Ilmoittele Tuula, mihin olet menossa/tulossa niin ehkä kömmin paikalle ;)

    VastaaPoista