keskiviikko 4. elokuuta 2010

Papu 6 vuotta!

Papu täyttää tänään 6 vuotta! Mamman mussukka sai aamulla heti ottaa pari jäävienliikkeiden ja kaukojen reeniä ja sitten lähdettiin pitkälle lenkille. Lämpimät onnittelut Kaapolle ja Napelle, jotka ovat enää Papun sisaruksista jäljellä! Hyvää syntymäpäivää myös samojedi Saanalle, jolla ikää on tänään kertynyt jo 9 vuotta :)

Synttärilahjaksi Papu taitaa päästä trimmiin, kun alkaa karva olla taas aika pitkää. Lisäilen vaikka kuvia sitten trimmin jälkeen. Ja lähdetään me metsälenkillekin vielä illalla, jos ei ihan hirveästi myrskyä.

Papun synttärit ovat olleet kohtalaisen myrskyisät ;) Pian aamulenkiltä kotiuduttuamme alkoi taivas mustua ja pian satoikin kaatamalla. Ukkosta ja salamointia oli kahteen otteeseen, kunnes päivemmällä rysäytti oikein kunnolla ja katkaisi sähköt. Samu sattui pitämään ulko-ovea raollaan samaan aikaan, kun pamautti vähän isommasti - ja Jojo sinkosi ulos ovesta! Se juoksi autokatoksen kohdalle ja sitten takaisin sisälle... Että ei se ainakaan pauketta pelkää, kun meinaa heti mennä listimään tuollaisen paukuttelun aiheuttajan...

Anssi Loponen soitti terveyskeskuksesta, kuten oli sovittu. Selitin hänelle tilanteen ja hän lupasi olla suoraan yhteydessä tähän päättävään kirurgiin ja tekevänsä parhaansa. Realistina ei kuitenkaan luvannut liikoja. Hän soitti vähän ajan kuluttua uudestaan, että kirurgin kanssa olivat sitä mieltä, että ei ole mitään järkeä pitää minua jonottamassa kirurgin ja ortopedin juttusille ja sitten vielä magneettikuviin ja sitten vielä tähystykseen, joten heidän mielestään olisi parasta mennä suoraan tähystykseen ja sinne pääsisin niin pian kuin mahdollista. Hetken kuluttua soitettiin leikkausosastolta, että pääsen ensi viikon keskiviikkona leikkaukseen!!! Vihdoinkin! Uskomatonta! Tämä tuntuu kyllä jo ihan unelta, jota en meinaa uskoa todeksi. Kyllä minä kestän tämän jatkuvasti pahenevan kivun, kun tiedän, että pian se loppuu kokonaan (tai no, heti leikkauksen jälkeen varmaan olen kyllä tosi kipeä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti