sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Rähinäkurssin 5. kerta


Tänään oli viimeinen kerta rähinäkurssia. Ryhmämme oli yhdistetty arkitottisryhmän kanssa, mikä oli hyvä, koska näin saimme vähän uusia harjoittelukavereita. Eipä niistä oikein ollut "vastusta", koska Jojo tarkisti nenä pitkällä ensimmäisellä ohituksella, mitä kukin on koiriaan eikä reagoinut niihin sen jälkeen mitenkään. Ainoastaan jostain syystä pieni käppänä sai siltä rähinät osakseen. Onneksi sekin tapahtui vain yhden kerran.

Kävelimme taas edestakaisin koirien seassa ja Jojo käyttäytyi hyvin. Nyt jos joku koirista sattui haukahtamaan, Jojo katsoi samantien minua ja minä tietysti palkkasin! Jojolle tuli kerran taas sellainen "kohtaus", että se ei huolinut makupalaa, koska jännitti selvästi jotain. En meinannut keksiä, mitä se mahtoi jännittää, mutta arvelen sen käytöksen johtuneen yhdestä toisen ryhmän staffista, jota ohittaessamme Jojo pyrki aina haistelemaan pensaita tai kulkemaan vain suoraan ohi katsomatta koiraan taikka minuun. Sitä en tiedä, mikä toisessa koirassa mahtoi sitä niin paljon jännittää.

Nyt jatkamme harjoittelua uusissa paikoissa, Papun reeneissä ja kokeissa ja vierailemme yhdessä joissakin läheisissä agilitykisoissa.

Kun menimme Pirkkahallille, keli oli hieno, mitä nyt tuuli jonkin verran. Vähän aikaa oltuamme alkoi sataa rakeita vaakasuoraan - oli niin kova tuuli. Ikävä ilma jatkui koko harjoittelun ajan, ja kotiin päästyämme aurinko taas paistoi.

Petri ja Samu lähtivät pyöräilemään ja minä koirien kanssa metsään, koska minun pyörästäni on rengas mennyt talven aikana rikki. Kyllä oli taas ihana käydä vähän metsässä tuulettumassa! Valtavat vesilätäkötkin olivat jo kuivuneet ja muutenkin lumet olivat melkein kaikki sulaneet. Tässä kuussa olemmekin ehtineet joka viikko ainakin kerran metsälenkille :) Papu hyppi taas kiville vanhasta tottumuksesta ja voinkin todeta, että sen selkä on jo ihan terve, niin ketterästi se hyppii sohvalle ja autoonkin. Pistin molemmat tasapainottelemaan kaatuneen puun päälle, mikä vahvistaa sisäisiä lihaksia.

Nyt Jojo on ihan poikki. Papun kanssa on vielä tokoilua illalla luvassa.

Ohessa Samun ottamia kuvia Jojosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti