sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Uudet rotuesittelyt

Löysin ihan hillittömiä rotuesittelyjä netistä, koirarodut.org-sivuilta. Ihan kaikkea en edes ymmärtänyt, mutta tässä parhaita paloja:

Jackrussellinterrieri:
"Jackrussellinterrieri on vain harvoille ja valituille, että koirarodut jolla on korkein IQ. Kaikki fiksu koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa. " Joo tän vielä tajuaa.

"Jackrussellinterrieri aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat vaatii huimasti vähän harjaamalla." Siis niinku mitä, ensin paljon ja sitten vähän harjaamista??

"Jackrussellinterrieri ei ole ongelmallista muodon eikä sinun tarvitse runsaasti kokemusta käsitellä tätä rotu. Koiranrotu ei ole enempää vastaanottavainen kuin jotka liittyvät koirarodut. Jackrussellinterrieri on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Koiranrotu on kohtalainen tarvetta juokseva." Jep jep.

"Jackrussellinterrieri on taipumus toimia kuin petoeläin. Ellei hyvin koulutettuja ne osoittavat saalistushinnoittelua vaistoista mahdollisimman täydellisesti. Ne voivat kopsu, mutta se ei ole aina vaistomaisesti." Niin tääkö oli helposti koulutettava? Kopsu? Saalistushinnoittelu?

"Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa." Miten ne voivat käsitellä jäätymiselle ja liittyykö se jotenkin haukkumiseen?

Nää on parhaat: "jackrussellinterrieri omistaa mitätön puoli-kaulakoru korville." "Jackrussellinterrieri elin on noin keskimääräinen." "suussa on kohtalainen pitkä "

Kääpiösnautseri:
"Kääpiösnautseri on erittäin älykäs koiran rotu ja psyykkistä koulutusta. Ne eivät irtoa. Koirat edellyttää paljon ja harjaamalla.
Kääpiösnautseri ei ole joka ohjaa eikä sinun tarvitse paljon kokemusta käsitellä tätä koiran rotu. Huolellinen tottelevaisuus koulutus on kuin Kääpiösnautseri on erittäin herkkiä koiran rotu. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule kantaa. Rodun on tarvetta koulutus." Vähän nyt tuntuu siltä, että tässä puhutaan itseään pussiin jatkuvasti ;)

"Miehet saada raskaampaa kuin 5 on 9 pounds. Naisten koirille saada raskaampaa kuin 5 on 9 pounds." Hyvä tietää...

"Koira omistaa minuscular kohonnut korville."

"Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on pitkä Sen fur on lanka tukkainen ja niillä on parrakas kasvot. " Riippuvalaisimet :D

Sitten hieman yritystietoutta rodusta: "Tytäryhtiö info noin koira: Rodun on rakastettu ovat helppoa on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Tytäryhtiö nimet rodun on Zwergschnauzer. " NO SELEVÄHÄN SE...

Molemmat kuuluvat muuten Kovaäänisiin kuoriin :shock: :lol:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti