torstai 23. joulukuuta 2010

HYVÄÄ JOULUA!

Hyvää ja rauhallista joulua!

Papu on toipunut loistavasti! Sen juominen lisääntyi viikoksi niin paljon, että huolestuin ja kun hain tietoa, aloin pelätä vaikka mitä. Se tosiaan joi niin paljon, että ei meinannut kestää aamuun asti vaan usein oli pissa lattialla. Se kuitenkin meni ohi ja nyt ollaan taas normaalissa päiväjärjestyksessä. Vielä en ole huomannut mitään eroa Papun käytöksessä mihinkään suuntaan.

Jojo ei ole oikein tykännyt näistä kovista pakkasista. Aamulenkillä kuuden aikaan se vain "raahautuu" perässä ja vauhti kiihtyy vasta, kun olemme menossa kotia kohti.

Samu odottaa joulupukkia kovasti. Saas nähdä, onko ollut niin kiltti, että saa kaikki toivomansa lahjat. Välillä äidin ja isin hermoja on kyllä koeteltu oikein kunnolla... Kun puhuin, ettei nyt odota niin kovasti saavansa kaikki mahdolliset mielenkiintoiset lelut, Samu totesi, että niin, pitäähän muidenkin lasten saada leluja :)

Samu vaihtaa päiväkotiin vuoden vaihteessa!

1 kommentti:

  1. Tänä iltana, uuden vuoden kynnyksellä, kuiskasin pienen toiveen: Anna ystävälleni kaikkea hyvää tulevaan vuoteen! Anna tähti oppaaksi eteenpäin johdattamaan, kuu tietä valaisemaan ja aurinko lämpöä antamaan. Anna iloa päiviin, anna uskoa ihmeisiin, anna enkeleitä rinnalle kulkemaan. Hyvää uutta vuotta!
    t. katja ja ronja

    VastaaPoista