torstai 25. helmikuuta 2010

Mikä meininki?

Papun selkä taitaa olla kunnossa, koska se hyppäsi eilen ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen sänkyyn! Olen reenannut sen selkälihaksia diagonaaliseisonnalla ja vatsalihaksia "kutittelemalla" vatsan alta. Onneksi on tullut jatkuvasti uutta lunta, joten koirat ovat saaneet kahlailla hangessa. Lisäksi olen venytellyt molempien koirien kylkiä pitkien lenkkien jälkeen.

Papun agility on nyt sitten loppu. Vaihdoin Jojon Papun paikalle Hessun ryhmään loppukaudeksi.

Kävin Samun kanssa tiistaina ensiavussa, koska hoitotätit olivat ihmetelleet Samun itkeskelyä päivän mittaan, olipa hän myös sanonut, että korvaan sattuu... Korvat olivat kuitenkin ihan puhtaat. Onneksi. Vähän vain hävetti, kun mitään ei löytynyt ja jouduimme käyttämään ensiavun vähäistä aikaa tällaiseen :( Saimme siinä odotellessamme seurata kahden poliisin, hoitajan ja lääkärin taistelua vahvasti humaltunutta ja törkeyksiä puhunutta miestä vastaan. Lopulta mies vietiin raudoissa poliisiautoon, jossa lääkäri ja hoitaja kävivät ottamassa testin tai jotain.

Tässä kuussa olen Papun kanssa reenannut luoksetulon pysäytyksiä ja liikkeestä seisomista. Eipä niissä muu auta kuin reenata ja reenata, jotta liikkeet vahvistuvat ja selkiytyvät koiralle. Välillä ne onnistuvatkin tosi hyvin, mutta välillä ei tunnu mikään onnistuvan... Maaliskuun teema onkin sitten estehyppy ja etenkin saada Papu pysähtymään ja istumaan kauemmaksi esteestä. Ensimmäisessä hyppy-harjoituksessa pidin esteen matalana ja vein namikipon oikeaan paikkaan. Papu istui hienosti oikeaan paikkaan kipon viereen vaikkei siellä ollut namiakaan, mutta heti kun otin kipon pois, se kääntyi samantien esteen takana. Toistoja, toistoja?

Olemme käyneet katsomassa taas useita taloja, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Tai yksi kyllä löytyi, mutta se oli liian kallis ja liian kaukana...

Papun sisko Kiira on kuulemma kuollut. Enempää en valitettavasti vielä tiedä. Osanottoni, Piia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti