lauantai 2. helmikuuta 2013

Serpentiiniä

Kävin tänä aamuna reenaamassa agia omatoimisesti. Oli mukavaa, kun sain harjoitella rauhassa ja rennosti.

Tein ensin pienen radan, jossa oli hyppy, mutkaputki ja kaksi hyppyä vähän kaaressa. Tein sen muutaman kerran molempiin suuntiin. Ajatuksena oli vähän verrytellä ja nostaa intoa tarpeeksi helpolla harjoituksella. Harjoittelin samalla myös takaaleikkausta putkella. Hyvin lähti sujumaan.

Kun se sujui, siirsin hypyt rinnakkain tarkoituksena harjoitella hyppy pois päin ohjaajasta, hyppy kohti ohjaajaa ja taas ohjaajan kanssa samaan suuntaan eli (ilmeisesti tällä nimellä sitä kutsutaan) serpentiiniä. En vielä ottanut välistä vetoja. Harjoitellaan tämä nyt ensin kuntoon.

Ensin Suti kulki vain suoraan esteen takana kohti kolmatta estettä, mutta kun harjoittelin sen kanssa ihan pelkkää minua kohti hyppäämistä, se hoksasi homman nimen. Kun koko kolmen hypyn sarja oli onnistunut kaksi kertaa, vein Sutin autoon ja otin Papun vähän fiilistelemään. (Sutin harjoitteluaika oli tähän mennessä noin 15min.)

Papu oli intoa piukassa :D Harmitti, että puhelin jäi autoon. Olisi pitänyt ehdottomasti saada kuvattua sen intoilua! Ensi kerralla on pakko kuvata! Se oli ihan täpinöissään ja sain lähettää sen putkeen ihan mistä suunnasta tahansa ja ihan mistä asti tahansa. Laitoin rimat ihan alas ja annoin sen hypätä pari hyppyä. Se hyppäsi niin rumalla tekniikalla ja ihan yhtä korkealta kuin on tottunut hyppäämään esteet nuorempana, että päätin, ettei sen tarvi enää hypätä yhtään hyppyä elämässään. Menee pian selkä ihan jumiin. Putkeen pääsee kyllä aina kun mahdollista :) Sitten vähän tokoilua, jossa oli myös enemmän intoa kuin tarkkuutta, mutta mitä väliä! Pääasia, että Papu oli onnellinen :)

Sitten taas Suti autosta ja jatkettiin serpentiini-harjoitusta. Ihan hyvin meni, mutta oma ohjaamiseni on vielä TODELLA ruosteessa! Tuntui, että olin jatkuvasti tiellä... Vielä menee hetki, että opitaan kulkemaan yhdessä radalla, mutta Sutissa on kyllä niin hyvä alku, että kyllä meistä vielä hyvä tulee!

Lisäksi harjoittelimme esteen kiertoa, kasia ja putkeen irtoamista.

Yhteensä aikaa meni vähän yli puoli tuntia, joka oli minulle riittävä aika eikä Sutinkaan kanssa kannata reenata liian pitkään. Kehitystä tapahtui kuitenkin nopeasti ja Suti osasi lopuksi tehdä sen, mitä halusin tällä kerralla harjoitella. On aina hyvä miettiä etukäteen, mitä haluaa harjoitella niin treenaaminen on tehokkaampaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti