sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Videot ennakkotehtävään

Saimme ennakkotehtäväksi kuvata Give me a Break -harjoitusta helpossa ja vaikeassa ympäristössä. Lisäksi piti kuvata ongelmatilannetta.
Pyysin treenikaveriani kuvaamaan tämän videon ja hän oli kuvaamisen jälkeen aivan närkästynyt. Hän sanoi, että hän kyllä kieltäisi vahvasti omia koiriaan fyysisestikin, että saisi lopettamaan. Sanoin, etten voi siihen lähteä. Jos se on ainoa keino, sitten unohdan kisaamisen kokonaan. Hän sanoi itsekin, ettei Suti selvästikään halua tehdä töitä kanssani. Miten kukaan voi luulla, että se tekisi sitten mieluummin, jos rankaisen sitä fyysisesti? Ja voin kertoa, että kieltämistä on jo yritetty, eikä siitä saatu aikaan muuta kuin masentunut ja haluton koira. Haluan lisäksi korostaa, että kesällä ulkokentällä ongelmaa ei enää ollut. Ongelma tulee esiin sisähallissa.
Ongelma: https://youtu.be/q1N4omSn3RQ
Itselleni tuli kommenteista paha mieli, sillä nyt ainakin tiedän, mitä treenikaverit ajattelevat siitä, etten saa ongelmaa poistettua. Tiedän, että harjoituksessa pitäisi olla kärsivällinen, mutta en pysty siihen, jos tiedän ja kuulen muidenkin tuskastuvan tilanteeseen. Niinpä joudun jatkossa harjoittelemaan enemmän omissa oloissani.
Tässä otin Sutin remmillä rinnalle, jolloin harjoittelussa päästiin eteenpäin. 
Ihanne: https://www.youtube.com/watch?v=8JTfS4bXVzI
Suti möllitokossa reilun vuoden ikäisenä. Ei tokikaan täydellinen suoritus, mutta hyvä kontakti ja halukas tekemään hommia.

Harrastusten pitäisi olla mukavaa, mutta tällä hetkellä koen treeniryhmäni vain ahdistavana taakkana :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti