perjantai 1. elokuuta 2014

Näyttely Kuopiossa 1.8.2014

Huh hellettä! Olipa aika rankka reissu... Mustien kehän alkamisaika oli vasta 12.30, joten kuumuus oli jo aika paha siinä vaiheessa. Lisäksi minun verenpainettani nosti kaikenlaiset kummalliset autoilijat välillä Hankasalmi as-Kuopio-Hankasalmi as :( Tuolla välillä on todella paljon 100:n alueita, enkä ymmärrä, mikseivät ihmiset sitten aja sitä nopeutta vaan pitää körötellä 80:aa tai vieläkin hiljempaa, kun kerran kelikin oli hyvä. Sitten tulee jotain kotivatasia, jotka puikkelehtivat ahtaisiin väleihin tai niitä, jotka ohittavat hidastelijan, mutta jäävät sitten ihan sen eteen uudeksi tien tukoksi. Ai että, kun hermostutti välillä... ;) Nyt onneksi kotona turvallisesti. Onneksi lauantaina ja sunnuntaina kehät ovat aikaisemmin, niin toivottavasti edes aamulla saa ajella rauhassa.

Hieroin Sutin sunnuntaina ja vielä eilen. Sunnuntain jälkeen sen liikkeet ja kulmaukset parantuivat jo, mutta otin sen vielä uudelleen käsittelyyn.

Kääpiösnautsereilla tuli tuomarimuutos, enkä olekaan koskaan aiemmin ollut Paula Heikkinen-Lehkosen kehässä. Yhtä suuri arvoitus se alkuperäinen hollantilainenkin olisi ollut, joten en halunnut perua osallistumista.

Kuuma siis oli. Otin sateenvarjon mukaan, jotta voimme olla sen varjossa. Lisäksi pidin Sutilla märkää viilennysloimea. Onneksi sen karva on niin huippuhyvä, ettei se mennyt huonoksi, vaikka loimea pidinkin. Se piristikin selvästi.

Arvostelu (jälleen rahoille vastinetta, kuten Mäkiselläkin, sillä melkein kaikki rivit ovat täynnä): "Saisi kokonaisuutena olla tiiviimpi. Lanneosa saisi olla lyhyempi. Leveä, pyöreähkö kallo. Isot, haja-asentoiset korvat. Tummat silmät. Hyvä lapakulmaus, samoin takakulmaukset, mutta kapeat takaliikkeet. Hieman alaskiinnittynyt häntä. Aivan erinomainen karkea karva, myös jalkakarvat ovat karkeat  ja väri on kauttaaltaan syvänmusta. Rauhallinen käytös." Koko 36cm. EH AVK1

Hienoa, että kulmaukset olivat tällä kertaa kunnossa! Mutta onko Sutilla isot korvat? :D Häntä saattoi seisoessa olla matalammalla kuin normaalisti, mutta onko sillä alaskiinnittynyt häntä oikeasti? Onko sillä leveä, pyöreähkö kallo? Ihan hyvä arvostelu kai kuitenkin.

Huomenna turnee jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti