torstai 13. helmikuuta 2014

Suti 2 vuotta!

Suti täyttää tänään jo kaksi vuotta!

Se ei saanut syntymäpäivälahjaksi mitään erityistä, vähän tokoiltiin aamulla, iltapäivällä sain vihdoinkin nypittyä loppuun marraskuussa keskenjääneen pussihousujen poiston ja nyt se sai puruluun.

Aamulla harjoiteltiin taas ketjutusta ja palkkaamattomuuden kestoa. Namikippo on tällä hetkellä toimiva palkkauskeino :) Kotona harjoittelimme viime viikolla erilaisten häiriöiden kestämistä, eli tein pihaan kehän, jossa kehänauhat lepattivat tuulessa ja asettelin keskelle kehää erilaisia kartioita ja leluja. Kartioiden kohdalla se luuli, että kyseessä olisi merkille meno, josta se tykkää, mutta onneksi kuunteli hyvin ja korjasi nopeasti takaisin sivulle seuraamiseen.

Noutokapulaharjoittelua tältä päivältä metallikapulalla:
Suti on aina mukana vauvan imetystä valvomassa :)
 

Odotin tätä pentua useita vuosia. Tämän koiran kohdalla minulla on ollut paljon odotuksia ja tavoitteita. Tavoitteet ovat nyt viivästyneet kohtalaisen raskaan raskauden ja vauvan syntymän sekä opinnäytetyön takia. Kyllä tästä koirasta olisi vaikka mihin, jos minä vain osaisin sitä kouluttaa. Vaikkemme koskaan saavuttaisi yhtään ykköstä, nollaa tai SA:ta, on se silti jotain erityistä olemalla mielettömän hieno, hyväpäinen ja helppo koira. Toivon mukaan meillä on vielä monta yhteistä vuotta edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti