tiistai 24. huhtikuuta 2012

Pätevä Sutiainen ja Jojon mystinen kipu

Kävin eilen Sutin ja Samun kanssa tutustumassa kävelykatuun toista kertaa. Hienosti meni taas! Suti kulki koko ajan omin jaloin häntä pystyssä :) Meni iloisena mummujen rapsuteltavaksikin. Ei ole kyllä yhtään pidättyväisyyttä. Hyvä näin! Käveltiin rappusia ylös- ja alaspäin ja kuljettiin hissillä.

Tänään olin menossa K-S Kennelkerhon pentutokoon, mutta meidät häädettiin vielä kotiin kasvamaan. Olisi pitänyt olla yli 4kk. Olin kuitenkin itse jo niin reenivireessä, että otettiin sitten vähän kotipihassa jotain: perusasentoa ja yhtä askelta. Hyvältä vaikuttaa jo näin ensimmäisen harjoittelukerran perusteella :) Papukin pääsi tekemään vähän tokoa ja oli tietysti mielissään. Kauheeta kun se on iso ja voimakas tohon pentuun verrattuna :D

Suti oli tänään ensimmäisen kerran koko päivän (6,5h) yhteen putkeen sisällä, kun olin koulussa Laukaassa. Yhtään pissaa tai kakkaa ei ollut tullut tuona aikana!! Muutenkin oleilu makkarissa vaikutti rauhalliselta, oli ilmeisesti taas täydessä unessa omalla paikallaan. Haukahdustakaan ei kuulunut, kun tulin Samun kanssa kotiin, vaikka Papu haukkuikin.

Jojo on loukannut itseään jotenkin, ilmeisesti pippelinsä. Tulimme eilen kotiin niin se oli ihan kipeänä ja surkeana (osaa ilmaista, milloin sattuu - drama queen?). Ihmeteltiin, mikä sillä on kun mitään ei näy päälle päin jne. Yön nukkui huonosti, kun ei meinannut löytää hyvää asentoa. Lenkkeili illalla ja aamulla ihan ok, kakkasi ja pissasi normaalisti. Aamulenkin jälkeen pyyhin koirien tassuja ja mahan alusia kurasta, kun käteni osui Jojon pippeliin. Se ulahti oikein kunnolla. Löytyihän se kipeä paikka! Mitään siinä ei näy ulkoisesti olevan, mutta päätä aristaa. Ei eritä ainakaan vielä mitään eikä ole turvoksissa. Pissaa normaalisti kirkasta pissaa. Niinpä arvelen seuraavaa: Samun leipä oli jäänyt ruokapöydälle ja kotiuduttuamme huomasimme, että leivän päältä oli nuoltu tonnikalapasteija pois, mutta leipää ei ollut syöty. Ihmeteltiin vähän... Niinpä luulen, että Jojo on varmaan pudonnut pöydältä kesken syönnin tai jotain ja loukannut itsensä samalla eikä ole enää uskaltanut kiivetä uudestaan pöydälle. Annoin tänään sille puolikkaan koirien särkylääkkeen ja sen olo taisi vähän kohentua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti