sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Viikon 4 harjoitus

Kävimme tänä aamuna Pieksämäellä hallin pihalla treenaamassa, kun enhän minä saanut aikaiseksi lähteä eilisiltana enää kaupunkiin ajelemaan.

https://youtu.be/v6yE9swNnPE Huomaan, että minun pitäisi kääntyä nopeammin!
https://youtu.be/aqqqzWRYGEI Vähän sekoilua tuo loppu kuvausaikojen kanssa…
Lopuksi otin vielä jotain temppuja ja rt-liikkeitä, nopeita siirtymisiä koppiin ja matolle. Ihan vain, ettei menisi liian vakavaksi 😉 
Kun lopetimme treenaamisen, Suti ei lähtenytkään jäljestämään, vaikka oli vapaana pihalla ja annoin sille siihen luvan, vaan se tuli reippaasti mukaani autolle, jonne pakkasin kamat ja oli sen oloinen, että tehtäisiinkö vielä jotain 🙂 Tämä fiilis sille pitäisi jäädä joka treenikerran jälkeen, jotta saisin sen motivaation kasvamaan.
On ollut tosi opettavaista jo nyt ja kannatti kyllä osallistua tälle kurssille! Vaikkemme ehkä pääsekään tavoitteeseen tämän 8 viikon aikana (vaikka hyvältä toki jo tuntuukin), nyt meillä ainakin on keinot, joilla siihen pyritään!
Seuraavan viikon harjoitus: Sutin kanssa kannattaa nyt aluksi panostaa erityisesti verryttelyyn vaikeissa ympäristöissä. Sen parallel game voisi olla myös aluksi sellainen, että se tekee mattoa ja give me a breakia hallilla minuutin pätkän kerrallaan aina välissä häkissä taukoa pitäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti