sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Seitsemännen viikon harjoitus

Kävimme eilen Pieksämäellä treenaamassa nopeasti, ennen kaupassa käyntiä. Olisimme voineet ehkä jatkaakin harjoittelua vielä vaikeampiin vaiheisiin, mutta kuvaajalta jäätyivät sormet ja toinen apulainen heräsi autossa. Saimme kuitenkin mielestäni ihan hyvät pätkät tehtyä. Keskityin nyt GMAB-harjoitukseen. Muut samaan aikaan hallissa treenanneet aiheuttivat meille vähän häiriötä.
Tästä aloitettiin: https://youtu.be/riIdLp9_lCk
Pieni lepohetki matolla, testaus, onko valmis hommiin, 1-2-3-askelluksella siirrytään varsinaiselle testialueelle. https://youtu.be/ns6YTY50mdw
Ihan jo ok-meininkiä mielestäni, kun päästään vauhtiin. https://youtu.be/R_e-EuaaUVo
Nyt minulla on keinot, joilla lähteä rakentamaan Sutista aktiivisempaa osallistujaa! Tämä vaatii vielä meiltä useita käyntejä halleilla, mutta kyllä se tästä!

Ensi viikon harjoituksena on suunnitella jälleen treenitilanne, jotta se sujuisi myös käytännössä. Tuli tehtyä niin laaja toimintasuunnitelma jo viime viikolla, että varmaankin pääsen sillä jo pitkälle.

Me olemme menossa perjantaina Haukkuvaaraan, joka tulee olemaan ensimmäinen, todellinen testi siitä, ollaanko opittu mitään. Tällä viikolla voisi olla mahdollista käydä myös iltaisin Pieksämäellä, kun muut harrastukset ovat tauolla hiihtoloman takia. Pitää yrittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti