sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Reissuviikon treenaukset

Tällä viikolla harjoittelut ja kuvaukset ovat jääneet vähän vähemmälle, kun on ollut monenlaisia menoja. Koulun parkkipaikalla käytiin keskiviikkona. Pakkanen oli kova ja oli paljon häiriöitä, mutta kyllä harjoitus siellä toimi.
Maanantaina kävin Kuopiossa tentissä. Aamusta tosin lenkkeiltiin pitkä lenkki, kun saatettiin Samu kouluun.
Jojo on taas kipuillut. Olen antanut sille maanantaista asti kipulääkettä, kun on ollut selvästi kipeä. Keskiviikkoiltana ajateltiin jo, että nyt se kuolee, kun lopetti syömisenkin. Saatiin kuitenkin syötettyä kananmuna, jossa oli mukana vähän paistettua jauhelihaa ja särkylääkettä. Onneksi, sillä sen jälkeen särkylääke vasta alkoi kunnolla vaikuttaa. Aina siinä tuntuu menevän muutama päivä! 
Lauantaiaamuna lähdettiin porukalla Tampereelle ja oltiin Edenissä yötä. Haettiin laatikkokaupalla puruluita Hau-Haun varastomyynnistä. Yö meni levottomasti, kun naapureissa ja käytävällä oli sen verran elämää, että aiheutti lähinnä Sutilla ja Papulla levottomuutta. Kumpikaan ei juurikaan nukkunut. Mukava oli lenkkeillä vanhoilla lenkkireiteillä. Käytin melkein aina kaikki koirat erikseen niin oli paljon helpompaa. 
Saatiin kuitenkin pieni treeni- ja kuvaustuokio rakennettua tänä aamuna.
Kolmannessa harjoituksessa taas vähän pitempää seuraamista ja testailua. Parkkipaikan ohi kulki koira, johon Suti kiinnitti huomiota. https://youtu.be/nIwBPp1bt_c
Seuraavaksi alamme harjoitella tuoliharjoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti