lauantai 15. lokakuuta 2016

Toko PMK 15.10.2016

Kävimme tänään ihan oikeassa toko-kokeessa ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen! Olen ihan onnessani, vaikka tulokseksi saimmekin 150 pistettä, eli kakkostuloksen. Ykkönen oli kuitenkin niin pienestä kiinni! Ja Suti paranti menoa loppua kohden tosi paljon ja jäi hyvä mieli, mikä on meille nyt tärkeintä.

Tuomarina oli Tommi Varis.

Paikkamakuusta saimme 8:n, koska jouduin antamaan toisen käskyn perusasentoon nousussa. Muuten nappisuoritus!

Seuraaminen lähti huonosti. Epäonnistuin valmistelussa ja jouduimme kehään ennen kuin olin ehtinyt valmistella meitä kumpaakaan henkisesti. Suti lähti heti haistelemaan maata. Käännöksen jälkeen tuli pysähdys ja pian sen jälkeen hidas kävely. Vasta tässä vaiheessa Suti lähti kunnolla mukaan. Sitten tuli juoksua ja loppu menikin hienosti! 6,5 pistettä, että yllättävän hyvin!

Liikkeestä maahanmeno meni nollille. Suti pysähtyi ensin seisomaan. Annoin uuden käskyn ja se istui...

Luoksetulo oli mielestäni täydellinen! Se laukkasi koko matkan ripeästi luokse. Silti vain 9,5 pistettä, eli luultavasti loppuasento oli vino.

Kapulaa Suti ei meinannut ottaa suuhunsa sitten millään, vaikka oltiin sitä paljon harjoiteltu, mutta luultavasti ei tarpeeksi vieraassa ympäristössä. Hetken odotuksen jälkeen kuitenkin otti ilman lisäkäskyjä ja piti, tosin vähän pyöritteli. Siitä 7, eli tosi hyvin kuitenkin!

Kaukot täydellisesti!! 10:n suoritus!

Täydellinen hyppy! 10:n suoritus!

Kokonaisvaikutelma vain 8...

Hyvä fiilis jäi tosiaan! Kyllä me vielä näytetään! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti