lauantai 7. toukokuuta 2016

Jojon terveystarkastus

Vein Jojon pari viikkoa sitten terveystarkastukseen, koska se oli ollut jo vähän aikaa taas "aika outo". Suti alisti sitä minkä kerkisi, se ei tullut saunaan ja oli muutenkin tosi väsyneen oloinen. Lisäsin nesteenpoistoakin jälleen, mutta se ei piristänyt, eikä vähentänyt pöhötystä. Annoin myös muutaman päivän kipulääkettä. Se tuntui auttavan.

Sydän ultrattiin ja keuhkoista otettiin röntgenit. Kaikki oli siinä mielessä kunnossa, ettei pahentumista ole tapahtunut, eikä keuhkoissa ollut nestettä. Mitään syytä yleisväsymykseen ei siis löytynyt! Eläinlääkäri antoi lisää kipulääkettä ja vatsansuojalääkettä, joita voi antaa jatkossa tarvittaessa. Ehkä Jojo arveli saaneensa lisäaikaa, kun eläinlääkärireissun jälkeen se on piristynyt niin paljon, ettei kipulääkkeitä ole tarvinnut. Muutenkin on ollut pirteämpi. Jos väsymys jatkuu, pitää mennä eläinlääkäriin ottamaan verikokeet.

Pari kertaa Jojo ehti jo säikäyttää, että se on kuollut, kun se nukkui niin sikeästi, ettei herännyt vaikka kutsuin syömään! Toisella kerralla tulimme kotiin ja Suti ja Papu haukkuivat ovella vastassa, mutta Jojo nukkui vain sohvalla ja havahtui vasta, kun koskin siihen. Taitaa olla siis kuulokin menossa, siltäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti