sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Axa-epikset Pieksämäellä 22.5.2016

Sutin ja Samun kanssa tänään Pieksämäellä agilityn epävirallisissa kisoissa. Oli kiva, että Samu oli mukana, hän piteli Sutia rataantutustumisen ajan ja kuvasi ratamme ja oli muutenkin seurana. Osallistuimme putkiralliin, hyppyradalle ja agilityradalle.

Putkirallissa oli viisi putkea, joihin osaan mentiin pari kertaa sekä alku- ja loppuhyppy. Sutin vauhti yllätti minut ja lähtö epäonnistui heti, kun ohjasin väärin ja Suti meni väärään päähän putkea. Muuten hienosti hakeutui putkiin, vaikkei olla varmaan vuoteen tehty rataa eikä putkea. 15 virhepistettä (ei hyllyä erikseen). Olimme toisia.

Hyppyrata onnistui muuten erinomaisesti, paitsi yksi rima tuli alas. Suti haki pujottelun itsenäisesti ja suoritti ne varmasti. Vauhti oli ihan hyvä tällä radalla. 5 virhepistettä. Olimme toisia.

Agilityradalla korvattiin osa putkista kontaktiesteillä ja rata sisälsi yhden todella pitkän viennin nollakulmassa olevalle hypylle. Jännitti, kun Suti ei ole tehnyt A:ta varmaan kahteen vuoteen. Ensimmäistä kertaa kun mentiin puomille, Suti kulki sen hitaammin kuin palatessa. Luultavasti odotti, että se on keinu. Meillä on keinu kotona ja ollaan sitä nyt treenattu joitakin kertoja silloin tällöin. Pujottelu meni jälleen hienosti, joskin hitaammin kuin edelliskerralla. A:lla ei ollut mitään ongelmia! Pitkä vienti onnistui ja loppurata sujui erittäin sujuvasti, paitsi viimeiselle hypylle en ohjannut ollenkaan ja Suti meni siitä ohi. 5 virhepistettä. Olimme kolmansia.

Kotiintuomisina kolme pussia kuivaruokaa. Täytyy varmaan lahjoittaa eteenpäin.

Siitä olen tyytyväinen, että Suti suoritti rataa, eikä jäänyt ihmettelemään ihmisiä, koiria eikä muutakaan, eikä haistellut maata yhtään! Sitä oli helppo ohjata ja se seurasi ohjaamistani erinomaisesti.

Kolmannella radalla alkoi jo vähän väsymys iskeä. Eipä ihme, kun oli jo todella kuuma.

Jäi hieno fiilis!

Kuva lisätty 27.6.2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti