maanantai 1. syyskuuta 2014

Mölliagilitykisat Laukaassa 31.8.

Eilen järjestettiin Laukassa mölliagilitykisat, jonka järjestämisvastuussa oli oma treeniryhmäni toisen sunnuntain ryhmän kanssa. Otin Sutin mukaan, vaikka ajattelinkin, etten sen kanssa kisaa, jos jää huonosti lämmittelyaikaa. Minä kun kammoksun ajatusta, että koira otetaan kylmiltään autosta radalle ja pistetään takaisin autoon odottamaan moneksi tunniksi. Saimme kuitenkin radan nopeasti tehtyä, joten lämmittelyaikaa jäi puolisen tuntia ja kun muut meinasivat, että pärjäävät, ilmoitin Sutin mukaan ensin mölliradalle uusintoineen ja sitten vielä kisaavien radalle. Toki kävin auttamassa mm. uuden radan rakentamisessa. Ehdin myös hienosti liikuttaa Sutia tarpeeksi ennen ja jälkeen ratojen.

Ensimmäisellä mölliradalla jalkani olivat jotenkin ihan kankeat ja muutenkin ohjaamiseni oli heikkoa. Siltä vitonen (tuli hypyn ohi) ja aika 24,56 s. Uusintaradan ajattelin ottaa vähän erilailla ja se onnistuikin virheettä ja aikakin parani 16,87 sekuntiin :)

Kisaavien radalla oli 19 estettä ja sillä oli mukana kepit, muuri, A, okseri ja puomi perushyppyjen ja putkien lisäksi. Tuomarin mukaan aika perusykkösluokan rata. Rata alkoi kahdella hypyllä, joilta tultiin suoraan pujotteluun. Jätin Sutin hyppyjen taakse ja otin sen "haltuun" ennen keppejä, joille se meni sisään täydellisesti. Se suoritti ne varmasti ja tehokkaasti! A ja puomi onnistuivat myös loistavasti, suoritti molemmat nopeammin kuin ennen ja teki hyvät alastulot. Okseri myöskään ei tuottanut ongelmia, vaikkemme ole tainneet sitä koskaan ottaa. Virheetön, nopea rata tuntui upealta! Kyllä meistä vielä hyvä tulee! :) Aika 39,51s (-18,49s) ja toinen sija!!

Tosi tärkeää kisakokemusta Sutille myös tokoon. Se ei häiriintynyt enää niin helposti kuin ensimmäisissä mölliagilitykisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti