sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Energian purkua

Sutilla on ilmeisesti joku tuhoamisvaihe päällä, koska sillä on hirveän kova järsimisen tarve. Onneksi ei ole mitään väärää vielä hajottanut, mutta puruluita syö päivittäin, hajottaa lelujaan ja repii roskia. Meillä on kodinhoitohuoneessa pahvilaatikko, johon kerätään poltettavia roskia. Suti käy siellä penkomassa ja repii ja raastaa paketteja silpuksi hirmuisella raivolla. Mitä isompi rapina, sen parempi :) On lapsella halvat huvit ja saa ihan huoletta harrastaa sitä niin kauan kun jättää sitten luvattomat tavarat rauhaan.

Tein sille vanhasta sukasta lelunkin laittamalla sukkaan toisen vanhan sukan, Samun leluperunan ja rapisevan muropaketin pussin. Se on ollut ihan huippukiva lelu! Sillä se leikki toko-koulutuksessakin. Joskin se siellä tykkäsi lelusta niin kauan kuin revin sitä sen kanssa.

Pulliaisen Riikka kysyi tykkääkö Suti vinkuleluista. En muuten edes tiedä, koska en ole tainnut antaa sille yhtään! Pitää kyllä heti hankkia Sutille oma vinkulelu. Jojohan ne meillä heti rikkoo, mutta jos nyt yhden saisi suojeltua.

Olen pitänyt metallinoutokapulaa Sutin lelulaatikossa ja huomaan sen kuskailevan sitäkin silloin tällöin leikin tuoksinassa :)

Kaikin puolin raskas viikonloppu ollut, kun eilen oltiin vielä monta tuntia ulkohommissa agilityn jälkeen ja tänään tokon jälkeen pistettiin terassi kasaan. Viikonlopun to-do-listalla oli vielä Sutin pään siistiminen ja Papun siistiminen, mutta ne nyt jäivät sitten tekemättä. Pitää yrittää ensi viikolla joku päivä ehtiä. On vain aika kiireinen vaihe koulussa tällä hetkellä, että meinaa kaikki sellainen, mikä ei ole ihan täysin pakollista jäädä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti