sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sutin trimmi

Viikko aikaa pentunäyttelyyn ja ajattelin vähän siistiä Sutia. Ihan hyvä, että näin tein jo nyt. Ehtii karva vähän kasvaa viikossa...

Koneesta tietysti akku ihan lopussa ja muutenkin ajo tökki, kun Sutin kaulakarva on vielä aika pehmeää. Piti pistää lyhyemmälle terälle ja sitten meni paljaaksi. Onneksi ehtii karva kasvaa viikossa sen verran, ettei ihan valkoisena kaula paista.

Runkokarvahan on niin karkeaa ja hyvässä mitassa, etten tehnyt sille juuri mitään. Nypin etujalkojen kainaloihin asti karvat lyhyemmiksi sekä eturintaa yritin nyppiä tehokkaasti. Huomasin kuitenkin jälkikäteen, että pitää ottaa vieläkin rohkeammin eturinnasta karvaa ensi viikolla.

Suti käyttäytyi oikein mallikkaasti pöydällä ja ajelun aikanakin ihan hienosti. Alkuun yritti pullikoida kun aloin ajaa, mutta tiukka "nyt loppu" riitti. Palkkasin kuitenkin tiuhaan kun jaksoi olla nätisti.

Ajelin myös vähän peräpäätä. Se olikin yllättävän haastava, koska en ole vuosiin ajellut Papun perää. En tiedä tuliko oikealla leveydellä...

No, nämä epäviralliset näyttelyt on ihan hyvää harjoitusta itsellekin, että muistaa taas, mitä siellä oikein pitikään tehdä ja miten pitää valmistautua.

ps. Ai niin, valmistautuminen alkoi jo eilen, jolloin pesin Sutin parran ja mahanalusen. Taisi olla toinen kerta sen elämässä - tai ainakin meillä.

Tässä vähän kuvia:


Ennen käsittelyä (saattaa olla jopa parempi kuin käsittelyn jälkeen...)


Käsittelyn jälkeen vain istumakuva, koska seisomiskuvat epäonnistuivat kuten alla näkyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti