sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Agilitykisaviikonloppu Nokialla

Papun kanssa kisattiin viime viikonloppuna Nokialla NPKH:n agilitykisoissa kaksi starttia molempina päivinä. Täytyy sanoa, että oli jo vähän liikaa. Meille riittää jatkossa yhden päivän turnee, jossa on korkeintaan kaksi starttia. Alan olla itsekin ihan poikki jo toisena päivänä.

Lauantaina tuomarina 3-luokille oli Salme Mujunen. Ekalla radalla oli alussa mielenkiintoinen kohta, jossa piti lähtö-hypyn jälkeen kääntyä 95 astetta puomille, jolta puomin alle putkeen ja sieltä taas päinvastaiseen suuntaan hypyille. Olisin voinut kokeilla niin, että lähetän Papun putkeen ja jään puomin toiselle puolelle, mutta en uskaltanut. Niinpä juoksin samalla puolella ja kiersin puomin toisen pään (ts. hirveän pitkän matkan!). Papu oli ulkona putkesta ennen kuin olin päässyt puomin ohi, joten huusin ja näytin vain kädellä hirveästi kohti hyppyä, jonne Papu hienosti sitten suuntasikin :D Loppuosa radasta olikin sitten käytännössä ihan helppo nakki, mutta saimme hyllyn renkaalta, jonka sivusta Papu ensin hyppäsi ja kun yritin saada sen kiertämään esteen, se hyppäsi takaisin päin :/ Vauhti oli hyvä koko suorituksen ajan :)

Toisella radalla lähtöhypyn jälkeen olivat nyt kepit 95 asteen kulmassa. Meille tuli sisäänmenosta vitonen, kun liian vahvasti käskytin kiertämistä. Olisi myös pitänyt avittamalla varmistaa oikeaan väliin meno. Tällä radalla meille tuli myös yliaikaa (en muista paljonko), vaikka mielestäni vauhti olikin ihan kiva lähes koko radan.

Sunnuntaina kolmosten radoilla tuomaroi Johanna Wüthrich. Ekalta radalta meille tuli taas hylly. Piti tehdä välistä veto ja liikuin liikaa sivuttain, kun olisi pitänyt vielä peruuttaa, joten Papu kiersi esteen ja hyppäsi sen minua kohti. Tällä radalla vauhtia ei enää ollut edellisen päivän kaltaisesti.

Viimeinen rata oli hyppäri. Vihdoinkin puhdas rata! Harmi vain, että yliaikaa tuli, kun ei vain enää jaksettu pinnistää.

Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen meidän suorituksiin. Huomasin, että kun lähdössä hetsaan Papua pitämällä sen rinnasta kiinni, se lähtee radalle vauhdikkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti