keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Sinkkureeniviikko päättynyt ;)

Petri ja Samu tulivat kotiin, sillä huomenna alkaa pesuhuoneen kaakelointi. Ainakin tuo isompi kaveri on todella väsynyt, pienemmällä tuntui olevan ikävä omia autojaan.

Kävin tänään Lielahden Mustissa ja Mirrissä katselemassa alennustavaroita. Löysin kääpiösnautserin rotukirjan. Nekalan M&M:stä se oli jo loppunut niiden alennusmyyntien aikaan. Russeli ja borderterrieri tarttui tuolloin jo mukaan. Lisäksi ostin rotumagneetteja, myös Elinalle Rockyn värisen collien ja äitille labradorin, kun oli niin Mossen näköinen. Papulle ostin taas lelun :0 Kissojen karvaisen ison hiiren, joka ei vingu. Oli se kyllä sen mielestä aika hieno, ja kierrokset nousivat ainakin tällä kertaa lelun nähdessään :)

Kävin myös Barffi.netissä juttelemassa koirien ruuista. Olen jo aika hyvin kärryillä, mitä syötän ja miten paljon, joten eiköhän tämä tästä suju kuten tähänkin asti. Ostin lohta, porsaan luita ajanvietteeksi ja kanan sydämiä makupaloiksi.

Otin odotellessani Papun kanssa tokoa. Jätin Papun paikallamakuuseen, kun viritin ruudun valmiiksi. Papu pysyi hienosti. Sitten vähän virittelin uudella hiirellä ja otimme ruutua. Edelleen kävin näyttämässä ruudun keskellä maata, että sain sen menemään ruutuun vauhdikkaasti. Ensi kerralla voisin kokeilla makupalan jättämistä ruutuun... Nyt juoksimme namikipolle, kun oli mennyt hienosti ruutuun. Pakko oli kokeilla ruutua kokonaisena liikkeenäkin (oonko mää vähä kärsimätön, vai?). Papu meni jälleen hienosti maahan, kävelin sitä kohti ja sitten sivuttain pois ja vielä kokonaan pois. Huusin "seuraa" ja Papu lähti kuin raketti ja ihan oikeanlaiseen seuraamiseen rinnalleni!

Sitten otimme seuraamista ja liikkeestä seisomista. Jatkoin samaa harjoittelua kuin eilen, eli yhden askeleen ottamista ja pysähtymistä. Kyllä se siitä alkaa luonnistua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti