perjantai 3. heinäkuuta 2009

Papun agilityperjantai

Jojon agilityreenit peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi, mutta Papun ryhmään tulivat kaikki kuuluvat. Teimme Agirodun FAO Open class -radan. Rata oli ainakin Karin tekemänä sujuva ja koiralle helposti edettävä sekä luettava.

Papu oli nopea, tarkka ja hyvin irtoava ja se suoritti esteet varmasti. Täydellinen harjoitus! Lämmittelin sitä ennen rataa uudella hiirellä. Toivottavasti siitä oli apua. Huomasin, että Papun kanssa ei todellakaan voi montaa kertaa mennä samaa rataa: se oppii ne ulkoa! Kun otimme yhtä kohtaa uudestaan, Papu oli jo menossa seuraavalle esteelle, vaikken edes ohjannut sille, koska se muisti, että sille esteelle viimeksikin mentiin. Tällaisina päivinä jaksaa taas uskoa tulevaan ja että olemme menossa oikeaan suuntaan. Kunpa saisin tällaiset hetket siirrettyä myös kisakentille...

Minulla alkoi kesäloma tänään. Ei tunnu siltä yhtään vielä. Teimme koko talo hirveästi töitä tämän viikon ajan, että saimme kaikki tavarat lähtemään ennen lomia. Menin kuuteen koko viikon. Minun tehtävänäni oli saada käsinojat puhtaina ja pakattuina maailmalle. Iltavuorolaiset tulivat onneksi tänään myös aamuun, joten Maarit sai/joutui hoitamaan kaiken muun pakkaamisen, kun minä keskityin käsinojiin. Olin valmis varttia vaille kaksi, kun työaika loppui kymmentä vaille! Tiukalle meni, mutta saimme kaikki tehtyä ja lähetettyä matkaan. Kiireen loputtua pää oli ihan pyörällä, väsynyt mutta kuitenkin kävi edelleen ylikierroksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti