tiistai 2. kesäkuuta 2009

Sairastelua

Papu oli illalla jo outo tultuamme metsälenkiltä kotiin. Ajattelin, että se johtui siitä, kun tapasimme Oilin ja Moonan metsässä ja Oililla on juoksu ja se jo ihan sujuvasti tarjosikin takapuoltaan Papulle. Se ei mielellään syönyt iltaruokaa, mutta söi kuitenkin. Yöllä alkoi ulkona ravaaminen ja levottomuus. Oli ehtinyt oksentaakin olohuoneeseen jossain vaiheessa. Aamulenkillä oli ripuloinut. Aamupäivällä oksenti tiuhaan ja nyt päivällä ripuloinut. Puolelta päivin joi vettä, mutta oksenti samantien kaikki pois. Maha on piukea ja koskettaessa selvästi arka, koska Papu ynähtelee. Koiran kotilääkäri -kirjassa käsketään tarkkailemaan vielä tilannetta. Huomenna saa antaa vähän riisinkeitinvettä ja sen jälkeen pieniä määriä riisiä kerrallaan useita kertoja päivässä. Tuntuu hirveältä kun toinen on kipeä :(

Olen itsekin saikulla. Flunssaa, joka menee suoraan keuhkoputkeen. Keuhkoputkentulehdusta ei vielä ollut, mutta ääni katoilee ja koko ajan saa kröhiä, kun kurkussa on limaa. Tuli kyllä sopivasti. Saa Samukin vielä vähän levätä, kun silläkin oli loppuviikosta kuumetta ja yskä jatkuu edelleen.

Tämän viikon olisin vielä työvoimakoulutuksessa, mutta ensi viikolla alkaa sitten työt ja jatkuvat kesälomiin asti. Heinäkuussa saa lomailla melkein neljä viikkoa palkallisesti ja lomien jälkeen katsotaan uudestaan työtilannetta. Alustavasti on luvattu, että minulla ja Maaritilla olisi joka toinen viikko töitä vuorotellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti