lauantai 16. toukokuuta 2009

Toko-koe Pirkkala: Papulle 1-tulos!!

Olimme tänään Papun kanssa Pirkkalassa toko-kokeessa. Suorituksessa oli todellakin paljon parannettavaa, mutta kun kaikista liikkeistä tuli vähintään seiska, saimme kuin saimmekin ykköstuloksen! Pisteitä tuli 165!

Pirkkala 16.5.2009, tuomarina Marja Ala-Nikkola

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makuu 9 (maahan-käsky piti toistaa)
Seuraaminen kytkettynä 7 (ihan perässä vedettävä, ja istui eteeni)
Seuraaminen taluttimetta 8 (vähän samat ongelmat kuin edellisessä)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5 (kävi seuraamisen alettua haistamassa vieressä ollutta hyppyä, mutta meni maahan kuten pitää)
Luoksetulo 8 (tuli iloisesti ja nopeasti, mutta ei jostain syystä istunut perusasentoon)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7 (ennakoi)
Estehyppy 9 (meni haistelemaan esteen vieressä olevia lautoja ja oli siten esteen vieressä hypyn jälkeen, mutta pysähtyi heti, kun käskin)
Kokonaisvaikutus 9
Yht. 165 pistettä

Minulle tuli ennen kokeen alkua jotenkin hyvä olo siitä, että SAAN olla tuollaisessa tilanteessa PAPUN KANSSA. Tuli sellainen olo, että ihanaa, nautitaan tästä. Olimme vuorossa ensimmäisinä eikä sekään haitannut yhtään. Tuntui, että oli vain parempi, että on nopeasti. Ennen paikalla makuuta en kiihdyttänyt Papua yhtään. Se menikin nyt varman hienosti, ainoa vain, että piti antaa toinen käsky, ennen kuin meni maahan (saatoin siinä myös hätäillä, kun ei heti mennyt). Odotellessamme, että muut kaksi ryhmää olivat paikalla makuussa, kävelyttelin Papua ja kun viimeinen paikalla makuu alkoi, aloin leikityttää sitä. Vein kehään mennessäni lelun tuolilleni ja näytin makupalarasiaa, muutenkin vähän hössötytin sitä. Ja sitten kehässä se on kuin masentunut!! Ainakin mun mielestä... Itse mokailin seuraamisessa: tein liian nopeita käännöksiä ja pysähdyksiä (tiedän: mun piti muistaa vetää henkeä :/), en sanonut seuraa-käskyä, kun piti lähteä juoksemaan jne. Vielä on siis paljon opittavaa. Haluankin jatkaa alokasluokassa, jotta saamme lisää kokemusta.

1 kommentti:

  1. Onnea!!! En oo ehtinyt pitkään aikaan lukemaan teidän kuulumisia ja tää oli kyllän vallan hieno juttu:) Josko meillekin vielä tipahtaa ykkönen joskus:) Huomenna nähdään?

    t.Minna&Mosku

    VastaaPoista