keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Papun toko-reenit

Tänään otin iltalenkin jälkeen Papun kanssa vähän tokoa. Harjoittelimme hihnassa seuraamista. Meni tietysti nyt tosi hyvin... Sitten otin liikkeestä maahan menoa. Kun pidän äänen iloisen kirkkaana, Papu menee sukkelasti maahan. Sitten pari luoksetuloa: vahvistin parempaa perusasentoa. Lopuksi vielä liikkeestä seisomista: Papu alkoi jätättää, kun tiesi, mitä tuleman pitää... Muuten meni ihan hyvin. Leikkiä ennen ja jälkeen pikareenien.

Siistin Papua, kun tuli se sinne näyttelyynkin ilmoitettua... Nyt pitääkin muistaa ottaa joka viikko vähän pitempiä karvoja pois, että pysyy siistimpänä. Eipä siinä kyllä mennyt kuin vartti, että ehkä sitä jossain välissä ehtii ;)

Auto on huollossa. Ei pääse mihinkään. Paitsi polkupyörillä. Toivon mukaan huomenna saadaan, että pääsen pentukurssille. Perjantaina olisi kesäkauden ensimmäiset agilityryhmäreenitkin.

Lopetin tänään Eaglen syöttämisen Papulle. Tajusin, että se on ollut löysällä jo AINAKIN kaksi kuukautta, joten nyt riittää! Hain Mustista ja Mirristä pienen pussin Royal Caninin käppänäruokaa. Siinä on lukemani mukaan natriumia, mikä lisää juomisen tarvetta. Selvästi kyllä lisäsikin. Onko sekään kovin terveellistä? Koko ajan vahvistuu ajatus siitä, että meidän koirat alkaa barffata. Jojolle RC:n dental hygienia on sopinut hyvin ja sitä syötän Papullekin siihen asti, kun saan ruuat loppumaan. Jos sekään sitten sopii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti