sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Äitienpäivä-tunnelmia

Kävimme tänään NPKH:n mätsärissä. Luottavaisesti ilmoitin molemmat koirat mukaan sekä näyttelyyn että pujottelukisaan, mutta vajaan tunnin oleskelun jälkeen päätin, että Jojo lähtee kotiin. Liian stressaavaa :/ Petri lähti Samun kanssa puolen päivän aikaan käymään kotona, joten siinähän se meni samalla. Mönkijä on nyt sitten myyty. Petri pisti sen piruuttaan eilen myyntiin ja heti meni - ja pyydettyyn hintaan!

Papu esiintyi mielestäni mallikkaasti. Se jaksoi liikkua reippaasti ja seisoi kauniisti. Tuloksena sininen nauha. Sinisten kehässä pääsimme viimeisten sakkiin, mutta putosimme viimeisessä karsinnassa ennen palkittuja... Pujottelukisassa tulimme ilmeisesti neljänsiksi. En jäänyt kuulemaan lopullisia tuloksia, kun epävirallisesti sain tietää, ettei olla kolmen sakissa. Aurinko paistoi mutta tuuli kovasti. Oli kiva nähdä tuttuja ja Papu oli ihana niin kuin aina :)

Kotiin päästyämme lähdimme pyörillä Nokian keskustaan syömään. Samu sai kesken ruuantilauksen kovan halipulan: rutisti oikein kunnolla ja pussasi monta kertaa suulle! Voiko parempaa äitienpäivälahjaa saada! :)

Illalla mennään vielä Arjan ja tyttöjen kanssa lenkille. Huomenna alkaa koulutus ja Samu menee taas hoitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti