lauantai 18. huhtikuuta 2009

Vierailuja ja talkoilua

Eilisaamuna lähdimme Samun ja koirien kanssa Hämeenkyrön kaverin luo kyläilemään. Eevalla on kaksi russelia ja reilun vuoden ikäinen Heta-tyttö. Ulkoilimme läheisellä sänkipellolla puolitoista tuntia ja koirat tulivat hienosti toimeen. Kisa on aivan ilmiömäinen myyrien jahtaaja. Se vain kulkee rauhallisesti pellolla ja seuraavassa sekunnissa se rouskuttelee myyrää!! Olin vakuuttunut. Jojokin söi jotain, mutta jäi arvailujen varaan, oliko saanut ihan itse pyydystettyä vai oliko kyseessä Kisalta jääneet "jämät". Papu yritti kieriä raadon päällä! Yök! Samua vauvatti ja minun piti kantaa sitä melkein kokoajan. Kädet ovat ihan kipeinä vieläkin...

Eevalta lähdimme suoraan Mutalaan rakentamaan Ylökkin luonnetestiä. Siellä menikin muutama tunti, kun rakennuskamat tulivat vasta viimeisenä paikalle tulleen mukana :( Kotimatka ei tuntunut läheskään niin pitkältä kuin menomatka, nyt kun tiesin mihin olin menossa eikä tarvinnut etsiä oikeaa paikkaa! Kotona ruoka maistui molemmille talkoilijoille. Illalla käytin vielä koirat reilun puolentunnin metsälenkillä.

Yöllä satoikin sitten lunta! Lisäksi oli muutama aste pakkasta ja kylmä, kova tuuli. Silti olimme metsässä yli tunnin. Lumi tarttui vähän Papun jalkoihinkin :( Onneksi sentään aurinko paistaa!

Nyt Samu ja Petri ovat etsimässä Samulle kypärää, että pääsevät ajelemaan kunnolla mönkijällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti