keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Riemukasta agilitya

Aamupäivällä kävimme Samun kanssa hammashoitolassa 2-vuotistarkastuksessa. Muuta "huomautettavaa" ei ollut kuin, että tutista voisimme jo luopua. Olemme tähän astikin antaneet tutin vain nukkumaanmentäessä, mutta hoidossa tutti on jo jäänyt kokonaan pois. Tässä asiassa pitää nyt siis ryhdistäytyä tämän lomautuksen aikana. Voi meinaan joutua valvomaan...

Petrin tultua töistä lähdin taas Mouhijärvelle reenaamaan koirien kanssa. Ei yhtään huvittanut ottaa tokoa, ja kun esteet oli jo numeroituina hallissa, päätin ottaa Papun kanssa vain agilitya. Radalle oli sijoitettu kepit ja putki rinnakkain. Halusin kokeilla pujottelua niin, että Papu suorittaa keppejä ja putki on välissämme. Aluksi Papu yritti mennä vain putkeen. Otin pari kertaa pelkät kepit ja sitten lähetin Papun kepeille vähän kauempaa, jotta sain oman linjani pidettyä suorempana putken toisella puolella. Papu meni vain ekan välin ja tuli ihmettelemään tilannetta. Näin kävi pari kertaa. Tein niin, että kun Papu oli tullut ekasta välistä pois jatkoin kävelyä eteenpäin putken toisella puolella ja toistin kokoajan "kierrä". Papu menikin lopulta muutaman viimeisen välin. Kehuin hirveästi ja yritettiin uudestaan. Nyt se suorittikin kepit hienosti!! Fiksu koira! Perään toinen onnistuminen.

Lisäksi otin sen kanssa okseria niin, että laitoin makupalan esteen taakse ja lähetin sen esteelle antaen sen mennä edellä, mutta kuitenkin itsekin ottaen askeleita estettä kohti. Toivottavasti näin sain vahvistettua esteen "mukavuutta".

Jojon kanssa otin samaa rataa. Lopuksi vielä toistin pari kertaa vaikeampia kohtia. Jojo oli ihan intoa piukassa mutta kuitenkin hallittavissa :)

Kotiin päästyämme kävimme vielä lyhyellä metsälenkillä (vain reilu puoli tuntia) varmistaakseni jäähyttelyn.

Illalla Petri sai toisen moottoripyörän myytyä ja sai mönkijän vaihdossa. Samu oli kylvyssä, kun mönkijä käynnistettiin. Pakkohan sitä oli lähteä siltä istumalta vesi valuen katsomaan. Kyllä on verissä tuo rakkaus noita ajopelejä kohtaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti